На Сквирському комбінаті хлібопродуктів обрали своїх Берегинь

Відшуміла лютими морозами зима, а на зміну їй прийшла чарівна красуня-весна. Недарма мабуть, святкуємо ми жіночий день саме навесні, адже весна, як і жінка, пора лагідна, загадкова і тендітна. Ми так чекаємо її завжди, але приходить вона раптово, бурхливо, змінюючи все навкруги, пробуджуючи природу і наші почуття. Тож недаремно саме вона увібрала в себе одне з найкращих свят року - свято Жінки. У ці чудові, весняні дні людство і вшановує жінку: жінку-кохану, жінку- господиню, жінку-трудівницю, жінку-матір, жінку-берегиню. Хоча у нашому суспільстві жінка й працює на рівні з чоловіком, але завжди, якось, залишається на другому плані. Тому, аби виправити цю несправедливість і з нагоди Міжнародного жіночого Дня, чоловіки товариства «Сквирський комбінат хлібопродуктів» вирішили поставити на найвищий п'єдестал своїх чарівних, неповторних, найкращих і найдостойніших жінок підприємства, оголосивши конкурс «Берегиня – 2017» ТМ «Сквирянка».

До вибору найкращих долучились усі працівники великого колективу підприємства, які змогли не тільки вибрати свою колегу-переможницю, а й ще аргументували свої уподобання, визначивши еталон жіночності у сучасному суспільстві. Після збору та опрацювання анкет стало зрозумілим, що і чоловіки і жінки ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» практично ідентично дивляться на еталон успішної жінки - це наполеглива, доглянута, порядна, скромна, добра, хазяйновита і відповідальна жінка. А ще - це активний учасник соціального життя підприємства, професіонал високого рівня, мати і берегиня сімейного вогнища.

За результатами голосування оргкомітетом конкурсу було визнано 9 номінанток для відзначення почесним титулом у структурних підрозділах підприємства. Ними стали: Завальна Наталія Анатоліївна (вантажник заготівельної дільниці складського господарства), Вєтрова Світлана Анатоліївна (менеджер комерційної служби), Доценко Ганна Андріанівна (головний бухгалтер), Флісак Олександра Юліанівна (в.о. начальника лабораторії), Субота Любов Анатоліївна (прибиральниця службових приміщень), Цуркан Таїсія Леонідівна (апаратник борошномельного виробництва цеху по виробництву борошна та платівців), Дзюземова Наталія Олексндрівна (апаратник хімводоочистки паросилового цеху), Кравченко Людмила Олександрівна (оператор пакетно-формувальних машин фасувальної дільниці), Павлова Світлана Михайлівна (охоронник служби охорони).

Нагородження ж переможниць пройшло під час святкового концерту, організованого для жінок підприємства, який відбувся 6 березня в актовій залі комбінату. Чоловіки - керівники підрозділів, які вручали дипломи та подарунки переможницям конкурсу, цього дня були щедрими на шанобливі та щирі слова подяки жінкам та побажання краси, захищеності та миру у повсякденному житті. Чудове свято та гарній настрій усім жінкам дарували вихованці народної аматорської студії естрадної пісні «Пісенні ключі», учні Сквирської дитячої школи мистецтв під талановитим керівництвом Оксани Клебанівської та хореографічного колективу «REAL DANCE» під керівництвом Лілії Левківської. Родзинкою святкового концерту став номер учасниці Конкурсу краси «Міс Сквирська красуня — 2016», Світлани Гончарук, яка, використавши продукцію нашого виробництва, на очах у глядачів відтворила фірмовий знак ТМ «Сквирянка» у техніці малювання блискітками на плівці. Вона презентувала свою роботу жінкам підприємства та подарувала квіти своїй мамі, яка працює не один десяток років на підприємстві техніком-лаборантом.

Кожна жінка, яка була присутня на святі, отримала привітання та квіти від керівництва підприємства та особисто від генерального директора Віктора Дорошенка.

Тетяна Власюк

 

 

«Skwyrskyi Betrieb für Getreideverarbeitung» GmbH:

Kyjiwska-Str., 25, Stadt Skwyra

Gebiet Kyjiw, 09000, Ukraine

Tel./Fax: (0-4568) 5-24-66