В період з 27 вересня по 09 жовтня 2021 року в приміщенні Сквирського центру дитячої та юнацької творчості проходила виставка робіт учасників щорічного відкритого обласного конкурсу «Здорові діти – здорова нація».

Метою проведення заходу є формування в учнівської молоді навичок здорового способу життя та здорового харчування; вміння самостійно обирати якісні продукти харчування, правильно вивчати раціон харчування; виявлення та розвиток в учнів творчих здібностей; підвищення відповідальності учнів за власне здоров’я.

За рішенням журі було визначено переможців та призерів конкурсу. Всі переможці були нагороджено призами ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів».

Детальніше про переможців можна дізнатись за посиланням (вкладений вордівський документ «Призери»).

Вітаємо Переможців! Бажаємо Вам творчого натхнення і розвитку!

skv 5

 

2 та 3 жовтня 2021 року в Києві відбувся Kyiv Nova poshta Half Marathon 2021 – традиційна спортивна подія для столиці. До якої долучилася і активна частина колективу нашої компанії.

Ці бігові змагання мають на меті популяризувати здоровий спосіб життя. І така ідея надзвичайно імпонує головній місії ТМ «Сквирянка» – залучити якнайбільше українських родин до традицій здорового життя та здорового харчування.

В забігу «Нова Пошта напівмарафон», що пройшов 3 жовтня на головних вулицях Києва, взяли участь активні співробітники компанії. Вони подолали дистанцію у 10 кілометрів – це середня дистанція напівмарафону. Взявши участь у змаганні, вони власним прикладом продемонстрували, що корисні звички формують активне та насичене емоціями життя.

ТМ «Сквирянка» рада стати частиною спортивної та здорової ініціативи, покладає надії, що наступного року ще більше наших співробітників та клієнтів долучаться до марафону здоров’я.

marafon 1

 

5 СКВИРА БАННЕР 90Л min

Впізнавані з першого погляду

До 2015 року упаковка ТМ “Сквирянки” була стандартною. Вона містила інформацію про продукт, виробника, терміни придатності, ненав’язливі малюнки злаків. Однак їй на зміну прийшло інше пакування, в якому збережено ідеальний баланс між інформативністю, зручністю та емоційним забарвленням.

У 2021 році кожна упаковка продукції ТМ “Сквирянка” має виважений спокійний дизайн. Це може бути поліпропіленовий пакет або ж крафтова коробка.

Остання – прояв турботи про довкілля, адже крафт є екологічним матеріалом натурального походження. На упаковці ви знайдете інформацію про продукт, таблицю його поживності, рецепт приготування.
Та ще сучасна упаковка ТМ “Сквирянка” розповідає невеличку історію. Просту та зрозумілу кожному – у цих силуетах на пакуванні споживач з легкістю може впізнати себе. Бо це історії простих людей з реального життя, які турботливо обіймають дітей і бажають для них найкращого, які енергійно займаються спортом, бо прагнуть зберегти активність на довгі роки, які прискіпливо, мало не з лупою, розглядають продукцію, обираючи найкраще для своєї родини.

І саме ці історії з життя і про життя надихають нас. Бо ТМ “Сквирянка” створює продукцію з турботою про здоров'я людей, з думкою про майбутнє.



 

4Ч СКВИРА БАННЕР 90Л min

Завжди поруч з вами

З 2010 року ми завойовували серця споживачів, а також місця на полицях супермаркетів, аби бути ближчими до вас. У 2010 році продукція Сквирського комбінату хлібопродуктів була представлена у 25 маркетах країни. А вже у 2021 році 5000 маркетів України пропонує відвідувачам пластівці, борошно, крупи ТМ “Сквирянка”.

Ми є і у найпопулярніших мережах супермаркетів: “Сільпо”, “МегаМаркет”, METRO, “Ашан”, Fozzy, Novus, “Таврія-В”, “ЕКОмаркет”, і у маленьких маркетах біля дому. Представлені у регіональних мережах маркетів: “РОСТ“, “Посад“, “Рукавичка”, “МакМаркет”, “Полісся-Продукт”, “Маректопт”. А нашу органічну, безглютенову продукцію ви можете знайти у мережах здорового харчування, органічних лавках.

Таке різноманіття точок з нашою представленістю свідчить, що все більше людей обирають, споживають та знову купують нашу продукцію. І це надихає команду працювати із ще більшою віддачею, підтримувати високі стандарти якості. Щоб кожен, хто вперше придбав щось із асортименту “Сквирянки”, захотів купити продукт знову.

Ми змінюємо пакування, дбаємо, щоб воно було і зручним для споживача, і екологічним. А ще – приємним, як на дотик, так і візуально. Аби лише від одного погляду на упаковку, у вас прокинувся апетит.
Велика імовірність, що ТМ “Сквирянка” ви без проблем знайдете у найближчому маркеті, в якому звикли робити покупки. Це і є нашою метою – бути якнайближче до нашого споживача, аби між ним та здоровим раціоном зі злаків не було ніяких територіальних перешкод.



 

Дорошенко В

Успіх комбінату – це командна робота під вдумливим керівництвом

Керманич Сквирського комбінату хлібопродуктів – Дорошенко Віктор Олександрович. Посаду генерального директора він обійняв у 2009 році.
Віктор Олександрович Дорошенко – професіонал, талановитий управлінець, вдумливий аналітик. За роки його керівництва комбінат закріпив за собою статус потужного заготівельно-переробного підприємства із сучасним підходом до виробництва та знаковою якістю продукції. Відбулася модернізація ліній, налагоджено торгові стосунки з майже всіма європейськими державами, а також США, Австралією, Ізраїлем, прокладено вектор розвитку на країни Азії та Африки. Та, як відомо, одне колесо не покотить віз. Віктор Олександрович особливо цінує професійність та принцип командної гри. І доклав усіх зусиль, аби згуртована праця, залучення фахівців, турбота про колектив стали стандартами в роботі комбінату.

Бути хорошим керівником – справжній талант та велика праця. І колектив Сквирського комбінату хлібопродуктів цінує внесок генерального директора у роботу підприємства. І сьогодні, у день народження Віктора Олександровича, хотіли би подякувати за самовіддану працю, прекрасну організацію процесів, сміливість та прогресивність у рішеннях. Ми зичимо Віктору Олександровичу приємних життєвих миттєвостей та нових професійних перемог, бажаємо залишатися і надалі таким життєствердним та цілеспрямованим.



 

2 СКВИРА БАННЕР 90Л min

Без меж та кордонів

У 2000 році Сквирський комбінат хлібопродуктів експортував продукцію до восьми країн світу. На той момент це була визначна цифра, значний здобуток, оскільки не багато українських підприємств могли відповідати світовим стандартам якості.

У 2021 році Сквирський комбінат хлібопродуктів експортує продукцію вже до 85 країн світу. І для нас це також нагода пишатися своєю роботою. За двадцять років сумлінної праці, ми у десять разів збільшили число країн, до яких поставляємо продукцію. І не просто вирощену на українській ниві сировину, а повністю перероблені на вітчизняному підприємстві продукти харчування. Це ще раз підтверджує безкомпромісну якість ТМ “Сквирянка”, високі стандарти та передові технології виробництва, свідчить про відчуття компанією сучасних тенденцій галузі та синхронний розвиток з ними.

Сьогодні партнерами Сквирського комбінату хлібопродуктів є такі знані у всьому світі марки, як Mondelēz, Nestlé, Heinz, Kellogg's, Hipp, Bebi, Nutriceal та інші. Ми пишаємося співпрацею і можливістю переймати досвід у таких знакових виробників зі світовим ім'ям.

Щодня продукція ТМ “Сквирянка” прямує до різних куточків світу. Де наші крупи, пластівці, борошно люблять не менше, ніж в Україні. Отож, зернята, які зростали в одному колоску, можуть одночасно опинитися у мисці з вівсянкою у Франції, Німеччині, Англії та в Україні. І незалежно від географії, кожному, хто ласуватиме стравою, ми щиро бажаємо “На здоров'я”!



 

1 СКВИРА БАННЕР 90Л min

З любов'ю до кожного зернятка

У перші роки роботи через Сквирський комбінат хлібопродуктів, який на той час ще був звичайним зерносховищем, за рік проходило 4 000 тонн зерна. Сьогодні через підприємство відвантажується понад 130 000 тонн. Окрім того, наш комбінат переробляє 50 000 тонн зерна щороку.

Якщо у перші роки створення Сквирський пункт зберігання зерна мав лише одну потокову лінію та зерносушарку, то сучасний Сквирський комбінат хлібопродуктів дає можливість зберігати 130 000 тонн, 4 незалежні лінії приймання та 7 високотехнологічних виробничих ліній.

Один кілограм пшениці містить у середньому 25 000 зерняток. А уявіть, скільки їх щорічно проходить через дбайливі руки наших працівників?! Це не лише пшениця, а й гречка, овес, кукурудза, ячмінь, жито, просо. І кожне зернятко, перш ніж стати вашим сніданком чи обідом, подорожує по виробничих лініях, проживає цікаві пригоди.

Спочатку це наш елеватор, який приймає, очищує зернятко відсторонніх домішок, підсушує його та в подальшому передає зерна на виробничі лінії, де воно перетворюється на крупу, крупку, пластівці, борошно, сировину для виробництва дитячого харчування. На кожній із ліній відбувається свій процес переробки зерна – його пропарюють, сушать, лущать, плющать, перемелюють або подрібнюють. Та перед тим зерно знайомиться з оптичним фотосепаратором, який контролює відсутність домішок. Саме завдяки встановленню фотосепаратора від компанії «Buhler» комбінат першим в країні налагодив випуск продукції найвищої якості, а також безглютенової продукції, аби задовольнити потреби окремих категорій споживачів.

Злаки не просто подорожують виробництвом, а й складають справжній іспит на профпридатність. Адже потрібно відповідати високим стандартам якості, оскільки на комбінаті діє сертифікація системи управління безпечності харчових продуктів FSCC 22000. А це означає, що ТМ “Сквирянка” – це відмінна якість продукції, адже і виготовлена вона зі злаків відмінників.

Про безкомпромісну якість ТМ “Сквирянки” знають не лише в Україні, але й у світі. Отож, подорож зерна, що вже стало пластівцями, борошном чи крупою, лише починається. А до яких країн воно попрямує – читайте у наступному матеріалі.



 

1часть СКВИРА БАННЕР 90 л 02 1

90 років роботи комбінату – це лише початок нашої історії успіху

Довгий шлях починається з першого кроку. Так і історія чи не найвпізнаваніших в Україні комбінату та торговельної марки “Сквирянка” почалася з малого зерносховища.

У 1931 році в місті Сквира організовано пункт «Заготзерно» - це було державне зерносховище з двома дерев'яними складами на 500 тонн зерна.

Всі вантажні роботи проводилися вручну. Сушили зерно примітивною зерносушаркою на твердому паливі, зважували вручну, набирали в мішки, ставили на тарні ваги. Перевозили зерно гужовим транспортом – на конях. Перша вантажівка з'явилася лише у 1939 році. А працювало на зерносховищі всього 67 осіб.

Організація функціонувала і розвивалася навіть у важкі воєнні та повоєнні роки, розросталася у велике хлібоприймальне підприємство. Будувалися нові склади, потокові лінії, зерносушарки, проводилася механізація складського господарства, до 1986 року введені в дію під’їзні колії, обладнання для очистки і сушіння зерна, 4 автомобільні ваги. Протягом 1987-1991 року побудовано заготівельний елеватор, промисловий елеватор, цех переробки зерна гречки, цех виробництва гречаного борошна для дитячого харчування, який був оснащений обладнанням компанії «Buhler». За призначенням, підприємство було побудовано з метою забезпечення потреб всіх виробників дитячого харчування колишнього СРСР борошном гречаним та крупою гречаною за нарядами міністерства СРСР.

Минуло 90 років невпинного розвитку та прогресу. Сьогодні потужність виробництва по переробці зерна становить понад 4500 тонн на місяць, задіяно 330 працівників, займає підприємство 19,6 га площі. «Сквирянка» 2021 року - це передове сучасне виробництво, якість якого засвідчено міжнародними сертифікатами, налагоджено випуск безглютенової та органічної продукції, більше 50% реалізації, в загальному об’ємі виробництва, припадає на експорт в різні країни по всьому світу.

Незмінним за всі ці роки для комбінату є лише одне – основоположні цінності. Це повага та турбота про своїх споживачів та працівників. Адже будь-яке зерно смачнішим робить людська приязність та щирість.



 

СКВИРА ІНСТАГРАМ 90 РОКІВ

Нам - 90! Друзі!
І нам є чим пишатись, адже
90 років ми працюємо для вас,
наполегливо працюючи,
впроваджуючи прогресивні світові технології,
турбуючись про здоров‘я малюків, переймаючись проблемами особливих людей,
відповідаючи вимогам найвибагливіших споживачів!

Бажаємо нашій компанії процвітання, нестримного розвитку, впевненого руху вперед!

Далі буде …









 

news youtube min

Господиням на замітку: канал відео-рецептів “Сквирянка” на Ютуб.

Як виглядає гречаний хліб? Що додавати у злаковий батончик з мюслі? Як з пластівців зробити борошно? Інколи недостатньо самої лише інструкції з приготування на упаковці. Адже у кожного продукту ТМ “Сквирянка” значно більший кулінарний потенціал. І щоб розкрити його для вас, ми створили канал на Ютубі з відео-рецептами.


Чим він подобається сучасним господиням? Корисні, прості та швидкі рецепти на щодень. Ми готуємо з простих продуктів, які є на кожній кухні. На приготування страви не треба багато часу. І це точно буде корисно та смачно. Усі рецепти подані у короткому форматі відео, з детальною інструкцією та технологією приготування у субтитрах. Без зайвих слів, лише важливе.
Запрошуємо підписатися на канал ТМ “Сквирянка” у Ютуб та готувати разом з нами смачні страви для своєї родини. Тут ви завжди зможете знайти натхнення на кулінарну творчість.





 

“Skvyrskyi grain processing factory” Ltd.:

25 Kyivska str., Skvyra town

Kyiv region, 09000, Ukraine

tel./fax: (0-4568) 5-24-66