Чемпіонат Центральної України з танців «Pandance 2017»

5 березня у ДК «РОСАВА» в Білій Церкві пройшов Чемпіонат Центральної України з танців «Pandance 2017» за підтримки Сквирського комбінату хлібопродуктів. Організаторами танцювального конкурсу молодих виконавців були Танцювальна студія «MILLENNIUM», керівник - Скирута Ганна Юріївна та Задержинська Руслана Валеріївна, а також Всесвітня унія культури та мистецтв, в особі Пархоменко Артема..

Спонсорами конкурсу виступили Сквирський комбінат хлібопродуктів та Шамраївський цукровий завод. Як відзначили організатори та учасники конкурсу, вперше на такому заході була дуже велика та різноманітна кількість подарунків. До списку призів входили 217 подарункових пакетів з продукцією ТМ «СКВИРЯНКА» та Шамраївського заводу. А також підтримуючими сторонами було виділено 10 000 гривень на подарункові сертифікати. Окрім цього, керівництво заводів-спонсорів порадувало маленьких учасників іншими цікавими подаруночками.

До списку учасників танцювального чемпіонату увійшли:
- «Millennium Dance Studio» - м. Біла Церква
- «Valencia» - м. Біла Церква
- «M.E.F. Dance Studio» - м. Біла Церква
- «ЛІДЕРЛЕНД» - м. Біла Церква
- «Strong of Dance» - Вінницька обл., смт. Стрижавка
- Арт і Фреш Лас МАМАС - м. Біла Церква
- Студія танцю «New Stream» - м. Вінниця
- «Dream Way international» Лас Мамас - м. Біла Церква
- «Аль-Джанна» - м. Біла Церква

Талановиті юні танцівники продемонстрували свої вміння у багатьох видах танців, зокрема: у сміливому брейк-дансі, романтичному контемпорарі, сучасному модерні та стилізованому українському народному танці. Виступали як сольно, так і у групових постановках.

По завершенні Чемпіонату, призи та подарунки розподілились таким чином:
- постановка «МАФІЯ», керівник Скирута А.Ю. у виконанні Millennium Dance Studio отримала 4000 грн та подарункові пакети;
- постановка «ЧАС», керівник Скирута А.Ю. у виконанні Millennium Dance Studio отримала 2500 грн ;
- постановка «Contemp» Олена Пискун, м . Вінниця, отримала 2500 грн;
- постановка «ПРО ЩО ТИ ДУМАЄШ?» Олена Пискун, м . Вінниця, отримала 1000 грн;

Також усі сольні виконавці отримали симпатичні футболки з емблемою панди, та 200 смачних цукерок у вигляді панди, яка і стала символом даного Конкурсу))

Маленькі виконавці порадували усіх глядачів неабияким талантом та завзятістю. Сквирський комбінат хлібопродуктів дуже тішиться тим, що зміг підтримати талановиту молодь, а також тим, що до нашої колекції приємних спогадів додалися цікаві, емоціональні та яскраві світлини.

 

 

SARL «Usine de transformation de grains de Skvyra»

25, rue Kyivska, ville de Skvyra

région de Kyiv, 09000 Ukraine

tél./fax: (0-4568) 5-24-66