Виставка Gulfood-2017 у м. Дубай - підсумки

З 26 лютого по 2 березня у місті Дубай проходила найбільша у світі виставка харчової промисловості та виробництва напоїв «Gulfood 2017».

У цьому році Київська торгівельно-промислова палата організувала найбільший за всю історію експозиції стенд Українських виробників. Сквирський комбінат хлібопродуктів, презентував весь асортимент продукції. Найбільшим попитом користувалась лінійка органічної продукції ТМ «Skvira». Під час виставки, представниками комбінату були проведені перемовини та зустрічі із найбільшими дистриб'юторами в ОАЕ. Попередньо ми досягнули домовленостей щодо виведення усієї органічної лінійки продукції на полиці мережі супермаркетів «Carrefour». Також ТМ «Skvira» зацікавились представники мережі гіпермаркетів «Lulu» - мережі даних маркетів розташовані не тільки в ОАЕ, а й в інших країнах Перської затоки: Омані, Катарі, Кувейті, Бахрейні та Саудівській Аравії. Отже, вже зовсім скоро продукція Сквирського комбінату хлібопродуктів наповнить полиці крамниць країн Перської затоки.

22 виставка «Gulfood 2017», безумовно, стала дуже важливою подією та потужним поштовхом для розвитку нашої ТМ «Skvira» на міжнародному ринку продуктів харчування.

 

 

SARL «Usine de transformation de grains de Skvyra»

25, rue Kyivska, ville de Skvyra

région de Kyiv, 09000 Ukraine

tél./fax: (0-4568) 5-24-66