Відзначення переможців

Відзначення переможців

24 травня уже вкотре ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» долучився до відзначення переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, інтелектуальних та творчих конкурсів та призерів Чемпіонату України з гандболу і легкої атлетики. Свято «Таланти твої, Сквирщино!» проводиться багато років поспіль, але цьогорічне свято надзвичайне. До номінацій «розумні», «талановиті», «спортивні» цього року додалася – «Подія року-2016», якою стали:

1. Редюк Ілля, вихованець РЦДЮТ та учень Сквирської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 (чемпіон України з авіамодельного спорту);
2. Гандбольна команда хлопців 2003 року народження Сквирської районної спортивної школи, які стали чемпіонами України з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч».

Дві гандбольні команди та родина Іллі Редюка отримали подяки та сертифікати на придбання спортивної форми та спортивного інвентарю, а Сквирський районний центр дитячої та юнацької творчості – ноутбук. Вітаємо усіх переможців та їх батьків і педагогів із вагомими здобутками. За такою молоддю – наше майбутнє!

 

 

ООО «Сквирский комбинат хлебопродуктов»:

ул. Киевская, 25, город Сквира

Киевская область, 09000, Украина

тел./факс: (0-4568) 5-24-66