Відзначення 85-річного ювілею

Відзначення 85-річного ювілеюНаше підприємство відзначило своє вісімдесятип’ятиріччя. Навіть тяжко уявити, що такий потужний комбінат, відомий сьогодні у всьому світі, починав свій шлях у 1931 році лише із двох складів хлібозаготівельного пункту. 85 років – солідна дата. І для людського віку, і для підприємства, на якому 384 людини вкладають тепло своїх рук, тепло своєї душі, щоб на столах українців була якісна, поживна, корисна їжа. І не лише українців. Продукцію нашої торгової марки «Сквирянка» знають і люблять у двадцять трьох країнах світу! Торгова марка «Сквирянка» відома у Польщі, Чехії, Угорщині, Німеччині, Австрії, Іспанії, Греції, Словенії, Хорватії, Ізраїлі, Канаді, США, а також ближньому зарубіжжі – Молдові, Білорусі.

Зараз на комбінаті 43 працівники, які мають один запис про місце роботи в трудовій книзі. Понад 30 років обраній справі віддали

 

Станіщук Микола Степанович. Працює на підприємстві з 1978 р.;
Демченко Ольга Анатоліївна. Працює з 1979 р.;
Коломієць Тетяна Михайлівна. Працює з 1979 р.;
Гитченко Тетяна Василівна. На комбінаті з 1980 р.;
Піскун Іван Іванович. На комбінаті з 1984 р.;
Павловський Василь Андрійович. На комбінаті з 1985 р.

Крім того, більшість працівників є продовжувачами трудових династії – від дідуся та бабусі, батьків — до дітей, які фактично продовжують працювати по 3-4 покоління. І сьогодні на підприємстві трудяться аж 13 династій! Це - Галашевські, Пузенки, Будківські, Вовк, Креуші, Олексієнки, Піскуни, Цегельники, Чорній, Добровольські, Вєтрові, Ткаченки та інші.

Справжньою подією у житті сквирян, у житті всіх українців 25 років тому стало спорудження заводу із переробки гречаної крупи. Саме в цей час, після закінчення навчання, прийшла на роботу ціла когорта молодих спеціалістів, яка і сьогодні складає основу колективу. Мельник Ігор, Остапчук Микола та Остапчук Станіслав, Бойко Людмила, Корнійчук Олександр, Невмержицька Любов, Яснівська Людмила, Ємельяненко Валерій, Юдін Петро, Ємельяненко Алла, Юдіна Світлана, Куян Олександр, Кирийчук Віталій, Сопіженко Анатолій, Палієнко Світлана, Узварик Микола, Лукянчук Олег, Камінський Олександр, Флісак Олександра, Погорілий Вадим, Гончарук Людмила, Пробкова Емілія, Суржик Алла, Усатий Петро, Вєтрова Світлана, Будківськийй Геннадій, Кожем’якіна Тамара, Гнатюк Тамара, Дроздівська Олена, Тарнавська Жанна, Ліснічук Любов, Медведєва Марина, Хоменко Євгеній, Олексієнко Олена, Олексієнко Костянтин, Флісак Володимир, Кондратюк Микола, Тарнавський Микола, Каменський Сергій, Сопіженко Геннадій, Гітченко Сергій, Гончарук Сергій, Головатюк Геннадій, Кучер Василь, Степанець Юрій, Кочергін Андрій, Штундер Юрій.

Особливі слова вдячності хочеться сьогодні адресувати особливим людям, які велику частину свого життя трудилися на рідному підприємстві, які берегли його традиції і постійно розвивали. Наша ветеранська організація налічує сьогодні 118 працівників, які разом із підприємством пройшли шлях від приймання та зберігання 1000 тон зерна до 100 000 тон на рік та переробки на крупи найвищої якості 5 000 тон щомісяця. У різні роки на чолі підприємства стояли потужні керівники, які відповідали не тільки за роботу підприємства, а й виконували завдання із забезпечення продовольчої безпеки Сквирщини. Сьогодні варто згадати їх поіменно: Задерій Харитон Кирилович, Павловський Петро Васильович, Шульга Гаврило Данилович, Киященко Іван Андрійович, Магомет Лев Йосипович, Коваленко Федір Мартинович, Штепан Степан Васильович, Жуковський Йосип Олександрович, Мельниченко Микола Семенович, Раташнюк Петро Віталійович, Яринко Валерій Миколайович.

У святковий день ми приймали вітання від влади, наших партнерів, акціонерів підприємства, які сьогодні дають розвиток комбінату, докладають зусиль та не шкодують коштів для сучасної модернізації та розширення підприємства, що є запорукою конкурентноздатності продукції на світових ринках. Особливо тепло було приймати вітання від наших найменших друзів – дітей, вихованців творчих студій районного центру дитячої творчості, які дарували нам перевесло віршованих рядків, які про наше підприємство писали діти, учасники ІІ відкритого конкурсу «Здорові діти – здорова нація», що цього року поширився на територію усієї Київської області, та від зразкового танцювального колективу «Веселий сонях», які дарували запальний танок «Варись кашка».

 

ООО «Сквирский комбинат хлебопродуктов»:

ул. Киевская, 25, город Сквира

Киевская область, 09000, Украина

тел./факс: (0-4568) 5-24-66