ТМ «Сквирянка» підтримує талановиту молодь

Другий обласний фестиваль патріотичної пісні «Шамраївські зорі»

16 та 17 вересня 2016 року в с.Шамраївка Сквирського району, що на Київщині, відлунав молодим розголоссям Другий обласний фестиваль патріотичної пісні «Шамраївські зорі». Захід було започатковано в 2015 році з з метою відродження національних традицій та виховання патріотизму у підростаючого покоління, популяризації у молодіжному середовищі української патріотичної пісні.

38 молодих виконавці, що працюють при закладах культури області, представники студентської та учнівської молоді вищих, середніх, середніх спеціальних навчальних закладів, що проживають в Київській області, студенти КВНЗ КОР «Коледж культури і мистецтв» протягом двох днів співали про любов до України, про людей, які поклали життя за рідний край. Проникливе виконання, майстерність молодих виконавців поставили нелегке завдання перед журі конкурсу, до складу якого ввійшли голова Міжнародного Фонду культурного співробітництва Влада Литовченко – голова журі, співачка, Заслужена артистка України, викладач вокалу, концертмейстер Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.К. Саксаганського - Ірина Гужель, заступник начальника управління культури, національностей та релігій - начальник відділу культури, мистецтв та охорони культурної спадщини - Віталій Томнюк, директор Київського обласного центру народної творчості Олена Завальська.

Безперечною окрасою свята стали найменші учасники, діти учасників АТО, волонтерів Київщини - Іван Кропивницький та Вероніка Морська, які отримали беззаперечну підтримку усіх глядачів та подарунки від організаторів фестивалю.

Володарем Гран-прі Другого обласного фестивалю патріотичної пісні стала Анастасія Варга (м.Васильків, студентка КВНЗ «Коледж культури і мистецтв»), яку, до речі, після конкурсу відразу запросили на прослуховування до Київського обласного драматичного театру ім.П.К.Саксаганського. Першу премію отримала Софія Урсова (Тетіївський район), другу –Ангеліна Щупак (м.Васильків), третю премію розділили дует бандуристів у складі Павла Клюєнкова та Богдана Шаблі (м.Сквира). (Наталія Куманська (с.Шамраївка), Анастасія Марченко, Анна Плівачук (Сквирський район), Дар’я Мосіяш (студентка КВНЗ «Коледж культури і мистецтв»).

Фестиваль був дводенний, тож організатори та генеральний спонсор фестивалю ТМ «Сквирянка» подбали про насичену та цікаву програму та цінні подарунки, як для учасників фестивалю, так і для глядачів, які ще довгий час з теплотою пам’ятатимуть про цю подію.

 

 

 

 

ООО «Сквирский комбинат хлебопродуктов»:

ул. Киевская, 25, город Сквира

Киевская область, 09000, Украина

тел./факс: (0-4568) 5-24-66