Міжнародна виставка ANUGA-2017

Сквирський комбінат хлібопродуктів став учасником наймасштабнішої міжнародної виставки готових продуктів харчування та напоїв ANUGA-2017 в Кельні (Німеччина) з 07.10 – 11.10.2017. Виставка проходить під гаслом « Якість та безпека харчових продуктів» та орієнтована на професіоналів, чия діяльність пов'язана з продуктами харчування: виробників, імпортерів, представників торгівельних мереж та власників готельно-ресторанного бізнесу.

Команда Сквирського комбінату хлібопродуктів представила традиційні продукти бакалійної категорії власного виробництва під «TM Skvira», продукти, виготовлені із органічної сировини, а також крупи, пластівці і борошно, що не містять глютену. Неабияку увагу привернула до себе наша органічна продукція. Відвідувачі із Голандії, Норвегії, Іспанії, Америки, Канади, Словенії та Словакії, Маврикію, Кенії та багатьох інших країн зацікавились гречкою та пшоном «ТМ Skvira» а також вівсяними пластівцями. Пшоняні пластівці, як унікальний продукт, також не залишились без уваги.

ANUGA представляє експонентам та професійним відвідувачам десять окремих експозиції «під одним дахом», котрі висвітлюють основні сегменти харчової промисловості:

• «Anuga Fine Food» – «Основні харчові продукти і делікатеси»;
• «Anuga Gourmet» – «Фірмові страви»;
• «Anuga Chilled & Fresh Food» – «Свіжі й охолоджені фрукти, овочі, риба»;
• «Anuga Meat» – «М’ясо, ковбасні вироби, дичина, птиця»;
• «Anuga Frozen Food» – «Заморожені продукти та морозиво»;
• «Anuga Dairy» – «Молоко і молочні продукти»;
• «Anuga Bread & Bakery» – «Хліб, випічка, бакалійна продукція, гарячі напої»;
• «Anuga Drinks» – «Напої»;
• «Anuga FoorService» – «Технології для підприємств громадського харчування»;
• «Anuga Retail Tec» – «Технології, обладнання та послуги для роздрібної торгівлі».

У рамках виставки ANUGA традиційно проходить спеціальний форум із гастрономічного продовольства, призначений, перш за все, для постачальників провізії, власників ресторанів і готелів. Якість натуральних продуктів і зручність упаковки незмінно є ключовими питаннями всієї експозиції.

Для усієї команди Сквирського комбінату участь у цій виставці стала суттєвим внеском у розвиток експорту нашої торгівельної марки, а також додатковим підтвердженням того, що якість продуктів свідомого українського виробника варта світового визнання.

 

 

ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів»:

вул. Київська, 25, місто Сквира

Київська область, 09000, Україна

тел./факс: (0-4568) 5-24-66

 

Закупівельні ціни

Шукайте нас на: