м.Сквира святкує 626-річчя

м.Сквира святкує 626-річчя

24 вересня м.Сквира Київської області відсвяткувало 626 річницю з дня першої згадки про місто. Насичена програма святкування, залучення до святкового дійства жителів міста від малого до великого створили в цей день справжню атмосферу народного свята.

За підтримки ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» та ТМ «Сквирянка» для жителів міста було влаштовано цілий ряд заходів, які стали родзинкою свята. Смачною гречаною кашею та українським борщем, приготовленим кухарями комбінату, змогли пригоститись усі відвідувачі фестивалю-конкурсу національних традиційних страв «Смачно з українською душею».

Під час святкування Дня міста встановлено новий національний рекорд з виготовлення найбільшого гречаного пряника (118 кг). Сировиною для виготовлення пряника-рекордсмена стало кондитерське гречане борошно виробництва ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів», який виступив партнером в організації встановлення рекорду.


Сквирянки – найкращі панянки

Безперечною окрасою свята став конкурс краси і вроди «Сквирська красуня – 2016», який пройшов за сприяння та фінансової підтримки торгівельної марки «Сквирянка». Журі конкурсу, під керівництвом директора з питань взаємодії з органами влади та зв’язках з громадськістю ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» Тетяною Власюк, отримало нелегке завдання - вибрати серед букету молодих і талановитих сквирянок найкращу. Нею стала одинадцятикласниця Сквирської ЗОШ №3 Ірина Можарівська, яка підкорила журі не тільки вродою, а й талановитою презентацією та життєвими поглядами на роль молоді у сучасному суспільстві.

ТМ «Сквирянка», яка виробляє корисну та здорову продукцію, бажає усім українським красуням завжди бути бадьорими, щасливими, продовжувати разом з нами бути активними учасниками сучасного життя.

 

 

 

ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів»:

вул. Київська, 25, місто Сквира

Київська область, 09000, Україна

тел./факс: (0-4568) 5-24-66

 

Закупівельні ціни

Шукайте нас на: