Великодня писанка – 2016

Великодня писанка – 2016

Підтримуємо ініціативу, яка сприяє гармонійному розвитку молодого покоління.

22 квітня 2016 року в Сквирському районному центрі дитячої та юнацької творчості відбувся перший день фестивалю дитячої творчості «Великодня писанка – 2016». Були запрошені діти віком від 6 до 16 років: діти, які перебувають під опікою, діти, які виховуються в прийомних сім’ях, вихованці дитячого будинку сімейного типу та інші юні майстри.

Викладачі провели майстер-класи в різних техніках: квітковий дизайн, аплікація із фетру, аплікація шпагатом, розпису писанок воском, аплікація крупою, аплікація стрічкою, петриківський розпис, виготовлення писанки в техніці квілінг та декупаж. Були підведенні підсумки та кожен учасник фестивалю отримав диплом та смачний і корисний подарунок ТМ «Сквирянка», девізом якої є «Смачний шлях до здорової нації».

Напередодні Пасхальних свят прийнято надавати допомогу тим, хто її потребує.В першу чергу малозахищеним верствам населення, багатодітним сім’ям, людям, які потребують соціальної опіки. 18 квітня 2016 року було передано допомогу сім’ям, якими опікується Районний центр соціальних служб дітей, сім’ї та молоді Сквирської райдержадміністрації. 100 продуктових наборів надійшло від ТМ «Сквирянка» до сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

 

ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів»:

вул. Київська, 25, місто Сквира

Київська область, 09000, Україна

тел./факс: (0-4568) 5-24-66

 

Закупівельні ціни

Шукайте нас на: