5 СКВИРА БАННЕР 90Л min

Впізнавані з першого погляду

До 2015 року упаковка ТМ “Сквирянки” була стандартною. Вона містила інформацію про продукт, виробника, терміни придатності, ненав’язливі малюнки злаків. Однак їй на зміну прийшло інше пакування, в якому збережено ідеальний баланс між інформативністю, зручністю та емоційним забарвленням.

У 2021 році кожна упаковка продукції ТМ “Сквирянка” має виважений спокійний дизайн. Це може бути поліпропіленовий пакет або ж крафтова коробка.

Остання – прояв турботи про довкілля, адже крафт є екологічним матеріалом натурального походження. На упаковці ви знайдете інформацію про продукт, таблицю його поживності, рецепт приготування.
Та ще сучасна упаковка ТМ “Сквирянка” розповідає невеличку історію. Просту та зрозумілу кожному – у цих силуетах на пакуванні споживач з легкістю може впізнати себе. Бо це історії простих людей з реального життя, які турботливо обіймають дітей і бажають для них найкращого, які енергійно займаються спортом, бо прагнуть зберегти активність на довгі роки, які прискіпливо, мало не з лупою, розглядають продукцію, обираючи найкраще для своєї родини.

І саме ці історії з життя і про життя надихають нас. Бо ТМ “Сквирянка” створює продукцію з турботою про здоров'я людей, з думкою про майбутнє.





 

SARL «Usine de transformation de grains de Skvyra»

25, rue Kyivska, ville de Skvyra

région de Kyiv, 09000 Ukraine

tél./fax: (0-4568) 5-24-66