Дорошенко В

Успіх комбінату – це командна робота під вдумливим керівництвом

Керманич Сквирського комбінату хлібопродуктів – Дорошенко Віктор Олександрович. Посаду генерального директора він обійняв у 2009 році.
Віктор Олександрович Дорошенко – професіонал, талановитий управлінець, вдумливий аналітик. За роки його керівництва комбінат закріпив за собою статус потужного заготівельно-переробного підприємства із сучасним підходом до виробництва та знаковою якістю продукції. Відбулася модернізація ліній, налагоджено торгові стосунки з майже всіма європейськими державами, а також США, Австралією, Ізраїлем, прокладено вектор розвитку на країни Азії та Африки. Та, як відомо, одне колесо не покотить віз. Віктор Олександрович особливо цінує професійність та принцип командної гри. І доклав усіх зусиль, аби згуртована праця, залучення фахівців, турбота про колектив стали стандартами в роботі комбінату.

Бути хорошим керівником – справжній талант та велика праця. І колектив Сквирського комбінату хлібопродуктів цінує внесок генерального директора у роботу підприємства. І сьогодні, у день народження Віктора Олександровича, хотіли би подякувати за самовіддану працю, прекрасну організацію процесів, сміливість та прогресивність у рішеннях. Ми зичимо Віктору Олександровичу приємних життєвих миттєвостей та нових професійних перемог, бажаємо залишатися і надалі таким життєствердним та цілеспрямованим.





 

“Skvyrskyi grain processing factory” Ltd.:

25 Kyivska str., Skvyra town

Kyiv region, 09000, Ukraine

tel./fax: (0-4568) 5-24-66