КРУПА ЯЧМІННА
ПЕРЛОВА
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
| %РДН* | |||
| Жири | 1,7 г | 2% | |
| Насичені жирні кислоти | 0,37 г | 2% | |
| Вуглеводи | 70,9 г | 27% | |
| Цукор | 1,6 г | 2% | |
| Білок | 10,0 г | 20% | |
| Сіль | 0,04 г | 0,6% | |
| Вітаміни | |||
| Вітамін В9 | 34,0 мкг | 17% | |
| Вітамін Е | 2,76 мг | 23% | |
| Мінерали | Залізо | 12,7 мг | 91% |
| Магній | 90,9 мг | 24% | |
| Фосфор | 300 мг | 43% | |
| Калій | 264 мг | 12% | |
| Цинк | 1,5 мг | 15% | |
| Кальций | 65,6 мг | 8% | |
Маса нетто: 800 г
Тип упаковки:
поліпропіленовий пакет
Кількість штук в груповій упаковці: 6 шт
Вага групової упаковки (рукав): 4,9 кг
ДСТУ 7700:2015
Строк придатності
до споживання: 18 місяців

* % РДН – рекомендовані добові норми для дорослих наведені згідно Додатку XIII Регламенту (EU) № 1169/2011 Європейського Парламенту і Ради від 25 жовтня 2011 року.
Особисті потреби можуть відрізнятися залежно від віку, статі та рівня фізичного навантаження.
Енергетична цінність 100 г продукту: 1468 кДж (351 ккал)
Крупу промити. Замочити на 2 години. Вкинути в киплячу підсолену воду в співвідношенні 1:2,5 хвилин 35-40. Варити на слабкому вогні 35 -40 хв. Додати масло за смаком, настояти 10 - 15 хв. |














