З любов'ю до кожного зернятка

1 СКВИРА БАННЕР 90Л min

З любов'ю до кожного зернятка

У перші роки роботи через Сквирський комбінат хлібопродуктів, який на той час ще був звичайним зерносховищем, за рік проходило 4 000 тонн зерна. Сьогодні через підприємство відвантажується понад 130 000 тонн. Окрім того, наш комбінат переробляє 50 000 тонн зерна щороку.

Якщо у перші роки створення Сквирський пункт зберігання зерна мав лише одну потокову лінію та зерносушарку, то сучасний Сквирський комбінат хлібопродуктів дає можливість зберігати 130 000 тонн, 4 незалежні лінії приймання та 7 високотехнологічних виробничих ліній.

Один кілограм пшениці містить у середньому 25 000 зерняток. А уявіть, скільки їх щорічно проходить через дбайливі руки наших працівників?! Це не лише пшениця, а й гречка, овес, кукурудза, ячмінь, жито, просо. І кожне зернятко, перш ніж стати вашим сніданком чи обідом, подорожує по виробничих лініях, проживає цікаві пригоди.

Спочатку це наш елеватор, який приймає, очищує зернятко відсторонніх домішок, підсушує його та в подальшому передає зерна на виробничі лінії, де воно перетворюється на крупу, крупку, пластівці, борошно, сировину для виробництва дитячого харчування. На кожній із ліній відбувається свій процес переробки зерна – його пропарюють, сушать, лущать, плющать, перемелюють або подрібнюють. Та перед тим зерно знайомиться з оптичним фотосепаратором, який контролює відсутність домішок. Саме завдяки встановленню фотосепаратора від компанії «Buhler» комбінат першим в країні налагодив випуск продукції найвищої якості, а також безглютенової продукції, аби задовольнити потреби окремих категорій споживачів.

Злаки не просто подорожують виробництвом, а й складають справжній іспит на профпридатність. Адже потрібно відповідати високим стандартам якості, оскільки на комбінаті діє сертифікація системи управління безпечності харчових продуктів FSCC 22000. А це означає, що ТМ “Сквирянка” – це відмінна якість продукції, адже і виготовлена вона зі злаків відмінників.

Про безкомпромісну якість ТМ “Сквирянки” знають не лише в Україні, але й у світі. Отож, подорож зерна, що вже стало пластівцями, борошном чи крупою, лише починається. А до яких країн воно попрямує – читайте у наступному матеріалі.





 

ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів»:

вул. Київська, 25, місто Сквира

Київська область, 09000, Україна

тел./факс: (0-4568) 5-24-66

 

Закупівельні ціни

Шукайте нас на: