Без меж та кордонів

2 СКВИРА БАННЕР 90Л min

Без меж та кордонів

У 2000 році Сквирський комбінат хлібопродуктів експортував продукцію до восьми країн світу. На той момент це була визначна цифра, значний здобуток, оскільки не багато українських підприємств могли відповідати світовим стандартам якості.

У 2021 році Сквирський комбінат хлібопродуктів експортує продукцію вже до 85 країн світу. І для нас це також нагода пишатися своєю роботою. За двадцять років сумлінної праці, ми у десять разів збільшили число країн, до яких поставляємо продукцію. І не просто вирощену на українській ниві сировину, а повністю перероблені на вітчизняному підприємстві продукти харчування. Це ще раз підтверджує безкомпромісну якість ТМ “Сквирянка”, високі стандарти та передові технології виробництва, свідчить про відчуття компанією сучасних тенденцій галузі та синхронний розвиток з ними.

Сьогодні партнерами Сквирського комбінату хлібопродуктів є такі знані у всьому світі марки, як Mondelēz, Nestlé, Heinz, Kellogg's, Hipp, Bebi, Nutriceal та інші. Ми пишаємося співпрацею і можливістю переймати досвід у таких знакових виробників зі світовим ім'ям.

Щодня продукція ТМ “Сквирянка” прямує до різних куточків світу. Де наші крупи, пластівці, борошно люблять не менше, ніж в Україні. Отож, зернята, які зростали в одному колоску, можуть одночасно опинитися у мисці з вівсянкою у Франції, Німеччині, Англії та в Україні. І незалежно від географії, кожному, хто ласуватиме стравою, ми щиро бажаємо “На здоров'я”!





 

ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів»:

вул. Київська, 25, місто Сквира

Київська область, 09000, Україна

тел./факс: (0-4568) 5-24-66

 

Закупівельні ціни

Шукайте нас на: