Завжди поруч з вами

4Ч СКВИРА БАННЕР 90Л min

Завжди поруч з вами

З 2010 року ми завойовували серця споживачів, а також місця на полицях супермаркетів, аби бути ближчими до вас. У 2010 році продукція Сквирського комбінату хлібопродуктів була представлена у 25 маркетах країни. А вже у 2021 році 5000 маркетів України пропонує відвідувачам пластівці, борошно, крупи ТМ “Сквирянка”.

Ми є і у найпопулярніших мережах супермаркетів: “Сільпо”, “МегаМаркет”, METRO, “Ашан”, Fozzy, Novus, “Таврія-В”, “ЕКОмаркет”, і у маленьких маркетах біля дому. Представлені у регіональних мережах маркетів: “РОСТ“, “Посад“, “Рукавичка”, “МакМаркет”, “Полісся-Продукт”, “Маректопт”. А нашу органічну, безглютенову продукцію ви можете знайти у мережах здорового харчування, органічних лавках.

Таке різноманіття точок з нашою представленістю свідчить, що все більше людей обирають, споживають та знову купують нашу продукцію. І це надихає команду працювати із ще більшою віддачею, підтримувати високі стандарти якості. Щоб кожен, хто вперше придбав щось із асортименту “Сквирянки”, захотів купити продукт знову.

Ми змінюємо пакування, дбаємо, щоб воно було і зручним для споживача, і екологічним. А ще – приємним, як на дотик, так і візуально. Аби лише від одного погляду на упаковку, у вас прокинувся апетит.
Велика імовірність, що ТМ “Сквирянка” ви без проблем знайдете у найближчому маркеті, в якому звикли робити покупки. Це і є нашою метою – бути якнайближче до нашого споживача, аби між ним та здоровим раціоном зі злаків не було ніяких територіальних перешкод.





 

ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів»:

вул. Київська, 25, місто Сквира

Київська область, 09000, Україна

тел./факс: (0-4568) 5-24-66

 

Закупівельні ціни

Шукайте нас на: