КРУПА АРТЕК
КРУПА ІЗ ТВЕРДОЇ ПШЕНИЦІ
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
| %РДН* | |||
| Жири | 1,3 г | 2% | |
| Насичені жирні кислоти | 0,37 г | 2% | |
| Вуглеводи | 71,9 г | 28% | |
| Цукор | 2,5 г | 3% | |
| Білок | 11 г | 22% | |
| Сіль | 0,04 г | 0,6% | |
| Вітаміни | Вітамін В1 | 0,22 мг | 20% |
| Мінерали | Залізо | 12,7 мг | 91% |
| Магній | 90,9 мг | 24% | |
| Фосфор | 300 мг | 43% | |
| Калій | 264 мг | 12% | |
| Цинк | 1,5 мг | 15% | |
| Кальций | 65,6 мг | 8% | |
Маса нетто: 800 г
Тип упаковки:
поліпропіленовий пакет
Кількість у груповій упаковці: 6 шт
Вага групової упаковки: 4,9 кг
ДСТУ 7699:2015
Строк придатності
до споживання: 9 місяців

* % РДН – рекомендовані добові норми для дорослих наведені згідно Додатку XIII Регламенту (EU) № 1169/2011 Європейського Парламенту і Ради від 25 жовтня 2011 року.
Особисті потреби можуть відрізнятися залежно від віку, статі та рівня фізичного навантаження.
Енергетична цінність 100 г продукту: 1366 кДж (326 ккал)
Крупу промити. Додати в киплячу підсолену воду у співвідношенні 1:2. Варити на слабкому вогні 5-7 хвилин, іноді помішуючи. Настояти під закритою кришкою до 10 хвилин. Додати вершкове масло за смаком. |















