КРУПА АРТЕК
КРУПА ІЗ ТВЕРДОЇ ПШЕНИЦІ
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
%РДН* | |||
Жири | 1,3 г | 2% | |
Насичені жирні кислоти | 0,37 г | 2% | |
Вуглеводи | 71,9 г | 28% | |
Цукор | 2,5 г | 3% | |
Білок | 11 г | 22% | |
Сіль | 0,04 г | 0,6% | |
Вітаміни | Вітамін В1 | 0,22 мг | 20% |
Мінерали | Залізо | 12,7 мг | 91% |
Магній | 90,9 мг | 24% | |
Фосфор | 300 мг | 43% | |
Калій | 264 мг | 12% | |
Цинк | 1,5 мг | 15% | |
Кальций | 65,6 мг | 8% |
Маса нетто: 800 г
Тип упаковки:
поліпропіленовий пакет
Кількість у груповій упаковці: 6 шт
Вага групової упаковки: 4,9 кг
ДСТУ 7699:2015
Строк придатності
до споживання: 9 місяців
* % РДН – рекомендовані добові норми для дорослих наведені згідно Додатку XIII Регламенту (EU) № 1169/2011 Європейського Парламенту і Ради від 25 жовтня 2011 року.
Особисті потреби можуть відрізнятися залежно від віку, статі та рівня фізичного навантаження.
Енергетична цінність 100 г продукту: 1366 кДж (326 ккал)
Крупу промити. Додати в киплячу підсолену воду у співвідношенні 1:2. Варити на слабкому вогні 5-7 хвилин, іноді помішуючи. Настояти під закритою кришкою до 10 хвилин. Додати вершкове масло за смаком. |