КРУПА ЯЧМІННА
ПЕРЛОВА
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
%РДН* | |||
Жири | 1,7 г | 2% | |
Насичені жирні кислоти | 0,37 г | 2% | |
Вуглеводи | 70,9 г | 27% | |
Цукор | 1,6 г | 2% | |
Білок | 10,0 г | 20% | |
Сіль | 0,04 г | 0,6% | |
Вітаміни | |||
Вітамін В9 | 34,0 мкг | 17% | |
Вітамін Е | 2,76 мг | 23% | |
Мінерали | Залізо | 12,7 мг | 91% |
Магній | 90,9 мг | 24% | |
Фосфор | 300 мг | 43% | |
Калій | 264 мг | 12% | |
Цинк | 1,5 мг | 15% | |
Кальций | 65,6 мг | 8% |
Маса нетто: 800 г
Тип упаковки:
поліпропіленовий пакет
Кількість штук в груповій упаковці: 6 шт
Вага групової упаковки (рукав): 4,9 кг
ДСТУ 7700:2015
Строк придатності
до споживання: 18 місяців
* % РДН – рекомендовані добові норми для дорослих наведені згідно Додатку XIII Регламенту (EU) № 1169/2011 Європейського Парламенту і Ради від 25 жовтня 2011 року.
Особисті потреби можуть відрізнятися залежно від віку, статі та рівня фізичного навантаження.
Енергетична цінність 100 г продукту: 1468 кДж (351 ккал)
Крупу промити. Замочити на 2 години. Вкинути в киплячу підсолену воду в співвідношенні 1:2,5 хвилин 35-40. Варити на слабкому вогні 35 -40 хв. Додати масло за смаком, настояти 10 - 15 хв. |